Zašto nam nije žao uložiti novac u ljetni odmor i kako doći do potrebnog novca?

NL Promo

Hrvati znaju raditi, a znaju i uživati u životu! Slažete li se s tom tvrdnjom? Koliko ste spremni odvojiti novca za svoju zabavu? Koliko se isplati posuditi novac za ljetovanje i pobjeći od svakodnevice na barem tjedan dana? Ili je stiglo vrijeme štednje?

Jeste li ikad definirali koliko ste štedljivi? Koliko ste spremni potrošiti novac na svoju zabavu, na iskustva, na sjećanja? Jeste li tip koji radije ulaže u opipljivo poput novog automobila, namještaja, stana… ili pak tip koji štedi novac? Mnogi od nas su sada suočeni s dva puta: jedan put je put sigurnosti i štednje za nepredvidljivu budućnost, drugi put je da od života zgrabimo ono što možemo jer očito je sve toliko krhko i varijabilno!


 


Život treba znati živjeti!


Ne možemo živjeti kao da ne postoji sutra, ali treba se znati i nagraditi odmorom i zabavom. More je dokazan lijek za mnoge tegobe, tjelesne i psihičke. Nitko ne zna što budućnost nosi, no upravo zato i shvaćamo kako je svaki dan u životu dragocjen. Financijski možda nisu svima blistava vremena, ali se za neke stvari u životu isplati i posuditi novac.


Zanimalo nas je što korisnici usluga Credit Point One misle o toj tezi. Početkom lipnja pitali smo ih koliko je mudro u ovim vremenima ulagati u neke životne radosti, poput ljetovanja, te vam donosimo neke najčešće odgovore.


 


Izjave korisnika tvrtke Credit Point One


U proteklom razdoblju svi smo mogli puno toga shvatiti o sebi i svijetu oko sebe. Recimo, moje najvažnije shvaćanje je spoznaja da sam, iako sam jako posvećena svom poslu i obitelji, zapravo veliki hedonist. Zato mi nije žao posuditi novac kako bi sa svojom obitelji i ovo ljeto otišla na zaslužen ljetni odmor. To će nam svima puno značiti. A tko zna što nas opet čeka u rujnu?


(Sanela P., novinarka, 42 godine, Osijek)


 


Kažu da će ovo ljeto biti jako vruće i nadam se da će cijene smještaja na Jadranu još više padati. Planiram odvesti svoju obitelj na odmor početkom kolovoza. Nije mi žao posuditi novac za to.


(Mario B., 35 godina, inženjer građevine, Varaždin)


 


Uvijek sam radio i snalazio se, nije mi žao potrošiti novac. Odlazak na more s curom ili frendovima ne smatram luksuzom! Kad mi nedostaje para, radije napravim online pozajmicu nego da posuđujem od roditelja ili prijatelja.


(Ivan R., 28 godina, konobar, Križevci)


 


Srećom, imamo kuću na moru tako da suprug i ja sigurno idemo tamo. Kao mlađi puno smo radili i ulagali, a sad nije lagano sve poplaćati od mirovine pa nekad trebam i pozajmicu. Bolje nego da djecu gnjavim i tražim novac… I još nešto ću vam reći: Hrvati su vrijedan narod, ali znamo se mi i dobro zabaviti!


(Katarina S., 70 godina, učiteljica u mirovini, Sesvete)


 


 


Kakvo će biti ljeto 2020.?


Meteorolozi najavljuju iznimno vruće ljeto za 2020. godinu, a čini se kako će ova sezona ići na ruku domaćim turistima. Pretragom internetske ponude, početkom lipnja cijene privatnog smještaja (apartmana) vrlo su obećavajuće. Ne možemo očekivati da ćemo umjesto 100 eura po danu za apartman platiti 30 eura, ali svakako možemo računati s popustom od početnih 15 % naviše!


Kako u kratkom roku bez puno komplikacija možemo posuditi nekoliko tisuća kuna? Koliko je realno ostvariti online pozajmicu?


 


Kako brzo i jednostavno doći do nekoliko tisuća kuna?


Ako ste se našli u situaciji da vam nedostaje novac, za potrebe ljetovanja ili za neku drugu svrhu, predlažemo vam da razmislite o online pozajmicama, pogotovo ako niste ljubitelj privatnog zaduživanja kod obitelji i prijatelja.


Online pozajmice su model posuđivanja novca koji je već dugo popularan u svijetu i Europi, a svakim se danom sve više potvrđuje kao praktično i brzo rješenje i za građane naše zemlje.


Usluge tvrtke Credit Point One, nebankarske financijske korporacije iz Španjolske, stoje vam na raspolaganju s pozajmicama od 500 do 20 000 kuna. Rok otplate je od 15 do 180 dana, uz mogućnost odgode dospjele obveze.


Zahtjev za pozajmicom novca podnosi se putem jednostavnog online obrasca na internetskoj stranici tvrtke Credit Point One, iz ugodnosti svog doma, sedam dana u tjednu, 24 sata na dan.


 


Da biste imali mogućnost na ovaj način doći do potrebnog novca, važno je da ste:


  • punoljetan građanin Republike Hrvatske,
  • imate redovita primanja,
  • posjedujete tekući račun koji nije blokiran ili zaštićen,
  • imate svoj osobni e-mail.

Za online pozajmicu novca nije potreban jamac niti osobni dolazak u poslovnicu. Ispunjavate li potrebne uvjete, novac se na vašem računu može naći u roku 24 sata od podnošenja zahtjeva!


Brzina, jednostavnost dolaska do hitno potrebnog novca, online poslovanje… sve to su neke od prednosti ovog modela posuđivanja novca.


Za više detalja, svakako posjetite internetske stranice Credit Point One i postanite jedan od zadovoljnih korisnika.