ROĐENDANSKI POPUST OD 10%

S E.ON-om do vlastite električne energije

NL Promo

Sunce je obnovljiv, čist i besplatan izvor energije. Ugradnjom solarnih panela na krov obiteljske kuće financijski štedite i direktno pozitivno utječete na okoliš. Zajedno izgradimo bolje sutra!

Ogroman potencijal Hrvatske u iskorištavanju Sunčeve energije među prvima je prepoznala tvrtka E.ON te se u segmentu projektiranja i izgradnje solarnih elektrana u Hrvatskoj pozicionirala kao tržišni lider u segmentima privatnih i poslovnih korisnika.


Ako razmišljate o ugradnji solarnih panela i proizvodnji električne energije za vlastite potrebe, čime dugoročno smanjujete trošak električne energije i do 75 posto, E.ON-ovi stručnjaci besplatno vas savjetuju oko financiranja i ugradnje. Na temelju podataka o godišnjoj potrošnji procjenjuju potencijal svake pojedine lokacije. Zatim se određuje orijentacija krova, tip građevine i proizvodnost elektrane na lokaciji te se računa slobodna površina krova potrebna za postavljanje solarnih panela.


 


Prednosti izgradnje solarne elektrane na obiteljskom krovu:


– do 75% manji trošak električne energije
– kupac se štiti od rasta cijena električne energije
– prosječno vrijeme povrata investicije je od 6 do 8 godina
– barem 7 puta veći prinos od klasične štednje u banci
– do 25 godina jamstvenog roka
– 10 godina osiguranja
– povećanje vrijednosti vaše nekretnine
– projekt „ključ u ruke“ – E.ON u ime kupca rješava svu potrebnu dokumentaciju


  


U ponudi su i pametne klime s ionizatorom


Kao vodeći pružatelj naprednih energetskih rješenja za vaš lakši, ugodniji i sigurniji život, E.ON uz ponudu klima uređaja renomiranih proizvođača, pruža i kompletnu uslugu ugradnje i testiranja uređaja te upoznavanje korisnika sa svim mogućnostima pametnog upravljanja uređajem pomoću mobilne aplikacije. Novi Mitsubishi, Gree ili Azuri klima uređaj vrhunskih karakteristika i performansi možete otplatiti kroz 36 mjesečnih rata, a ako se odlučite za koji od klima uređaja s ugrađenim ionizatorom (pročistačem zraka), učinit ćete svoj životni prostor ugodnijim za boravak te spriječiti negativne utjecaje magnetskog i električnog zračenja te širenja bakterija i virusa.


Da biste dogovorili besplatno energetsko savjetovanje:


– nazovite E.ON Službu za korisnike na 0800 8777
– ostavite kontakt podatke putem obrasca na eon.hr i mi ćemo kontaktirati vas
– pišite nam na [email protected]


Naši savjetnici analizirat će vaše potrebe i potrošnju te vam ponuditi optimalna rješenja za uštede skrojena po mjeri vašeg doma.


S aplikacijom MojE.ON pametno trošite vrijeme i energiju


Svim kupcima na E.ON-ovoj opskrbi strujom i plinom od početka lipnja dostupna je i mobilna aplikacija MojE.ON. Korisniku omogućuje praćenje potrošnje električne energije i plina iz udobnosti vlastitog doma. Račune je moguće plaćati mobilnim bankarstvom uz pomoć 2D koda, a stanje brojila električne energije i očitanje plinomjera dostaviti klikom unutar aplikacije. Bodovi prikupljeni u E.ON Programu vjernosti zamjenjivi su za različite pogodnosti, popuste i vrijedne nagrade.