Natječaj za najbolje ekoprojekte dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola

NL Promo

U povodu nove školske godine 2021./2022. INA  u suradnji s Novim listom raspisuje natječaj kojim nagrađuje tri najbolja ekoprojekta dječjih vrtića, osnovnih i srednjih škola.

Pozivamo sve vrtiće, škole, razrede, učenike i voditelje vrtića, osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj da prijave planirane ekoprojekte za novu školsku godinu 2021./2022.


Pod ekoprojektima podrazumijevamo sve planirane projekte koji imaju za cilj edukaciju i aktivnosti u svezi očuvanja i poboljšanja kakvoće zraka, tla, voda i mora, uporabe i iskorištavanja otpada, zaštite i očuvanja biološke i krajobrazne raznolikosti, očuvanja životnog (radnog) prostora itd.


Prijave na natječaj moraju sadržavati:
– naziv, adresu, žiro-račun  škole
– imena učenika i voditelja ekoprojekta
– naziv i opis planiranog ekoprojekta na najviše tri kartice teksta (90 redaka)Prijave treba dostaviti  najkasnije do 30. studenoga ove godine na adresu:


NOVI LIST


marketing


Natječaj za ekoprojekte


Zvonimirova 20a


51000 RijekaStručna komisija pregledat će i ocijeniti sve pristigle prijavljene radove te po svojoj prosudbi nagraditi tri projekta s novčanom nagradom i to:


prvonagrađeni projekt s neto  7.000,00 kuna


drugonagrađeni projekt  s neto  5.000,00 kuna


trećenagrađeni rad  s neto  3.000,00 kuna


O članovima stručne komisije, prijavljenim i ocijenjenim radovima čitajte u narednim danima na stranicama Novoga lista i internetskim stranicama Novoga lista.
 
info tel. 051/650 239


(logo INA i logo Novi list)