Müller otvara još jednu poslovnicu u Rijeci

NL Promo

Müller početkom srpnja otvara prvu poslovnicu u središtu Rijeke, a time i 85. poslovnicu Hrvatskoj.Na skoro 1200 četvornih metara Müller svojim kupcima, osim drogerijskih proizvoda nudiširoku paletu prirodnih proizvoda, mirisa i dekorativne kozmetike, čarapa, kao i proizvode s odjela papirnice i igračaka. 33 zaposlenika svojim stručnim savjetovanjem zaokružuju cijelu priču – priču vrhunske ponude i usluge. S novim otvorenjem Müller ukupno ima 868 poslovnica u cijeloj Europi.


Voditeljica poslovnice Nataša Kovačević presretna je zbog nadolazećeg otvaranja: “Cijeli tim je jako motiviran i drago nam je što našim kupcima možemo ponuditi jedinstven asortiman po pristupačnim cijenama.”


Od 2. srpnja na adresi Trg Ivana Koblera 1,Müllerotvarasvoja vrata od 8 –21 sat, a nedjeljom od 9-20 sati. Povodom otvorenja kupci će do 4. srpnja 2020. pri svakoj kupnji ostvariti 10% popusta na cjelokupan asortiman, kao i mali poklon iznenađenja koji se dijeli do isteka zaliha.
 


O Müller Holding GmbH& Co KG:


Tvrtka Müller Holding GmbH& Co. KG zastupljena je u sedam zemalja diljem Europe s gotovo 900 poslovnica. Tvrtka trenutno zapošljava oko 35.000 djelatnika i oko 950 pripravnika. Od lipnja prošle godine, pored osnivača tvrtke gospodina Erwina Müllera, vodstvu poduzeća se pridružio i iskusni ekspert iz sektora maloprodaje, Dr. Günther Helm, kako bi stručnim znanjem doprinio poduzeću u trenutku smjene generacije.


Müller nudi preko 188.000 proizvoda u asortimanu parfumerije, drogerije, papirnice, igračaka, kućanstva, multimedije, prirodne kozmetike, bio prehrane, ručnog rada i čarapa.