Chic trendovi iz samoborske tvornice: 1000 kombinacija za kupaonicu, hit blok kuhinje i elegantne slavine

NL PromoPreviše izbora, a premalo informacija siguran su put za krivi odabir namještaja. Roba iz uvoza dugo se čeka, a servis je dvije države dalje. Stoga samoborski proizvođač Nord Produkt kupcima nudi kvalitetnu, domaću proizvodnju, uz brze rokove isporuke i ozbiljne garancije na proizvode.


Ambiciozan iskorak u proizvodnji namještaja


Tvrtka je upravo predstavila novi Armal kupaonski namještaj. Armal je 50 godina bio sinonim za kvalitetne slavine, a sad je napravljen i ambiciozan iskorak u proizvodnju modernog namještaja. Razvili su 15 serija koji pokrivaju široki raspon stilova i budžeta. Sve serije se mogu dobiti u čak 20 dekora i u elementima dimenzija između 50 i 200 centimetara. Pomno dizajniranje omogućuje niz zabavnih i pametnih rješenja, pa je tako Nord Produkt na kraju kreirao više od 1000 kombinacija, što trenutno nitko drugi ne nudi u Hrvatskoj. No, atraktivan dizajn nije dovoljan. Presudna je kvaliteta koju ovaj proizvođač strogo kontrolira u šest točaka.Armal kupaonica – kade i tuš kade, sanitarna keramika i kupaonski namještaj
Armal se na tržištu pozicionirao i vlastitim akrilnim kadama i tuš kadama kvalitetne izrade i glatke površine koja ne gubi sjaj. Vrhunski lijevani sanitarni akril čini ih iznimno otpornima na udarce.


Za potpuno opremljenu kupaonicu, tu je i sanitarna keramika robne marke Armal – wc školjke, bidei i umivaonici koje karakterizira kvaliteta bez kompromisa i inovativan dizajn. Kolekcije školjki i bidea dolaze u tri završne obrade, bijela sjaj ili mat za klasičare, kao i zanimljiva kolekcija crna mat.


Armal wc školjke i bidei


Dizajnerski hit za prostor malih ili velikih dimenzijaKvaliteta je imperativ i pri izradi Nordovih blok kuhinja. Riječ je o iznimno praktičnom rješenju za kuhinje, koje uz moderan dizajn i male dimenzije mogu zadovoljiti različite ukuse. Ovaj dizajnerski hit dolazi u kompaktnim dimenzijama od 180 do 300 centimetara, jamči optimalno korištenje prostora, a široke ladice donjeg elementa preglednost. Iznimno je važno pri kupnji kuhinje paziti na kvalitetu iverala i okova, kako ne bi morali već sljedeće godine tražiti novu kuhinju.


Nord blok kuhinje by Mirjana Mikulec


Također, tu su i dizajnerske blok kuhinje Nord by Mirjana Mikulec, koje u samo 242 centimetra sadrže baš sve što kuhinja mora imati, a za dizajn se pobrinuo Studio Mirjane Mikulec.


Nord modularne kuhinje, s druge strane, nude beskonačnu mogućnost kombiniranja. Modularne kuhinje možete pogledati u salonima, a zatim ih naručiti prilagođene za vaš dom i životni stil. Dimenzije elemenata, radnu ploču, dekore vrata i ladica, kao i ručkice


Nord modularne kuhinje


Ekskluzivan dizajn


Schmidler slavine kolekcija Dubai


A čime je najbolje oplemeniti prostor na kraju? Dobrom pipom! Ekskluzivni dizajn i jamstvo od čak 10 godina dovoljan je poticaj da se zaviri u ponudu premium branda Schmidler.


Schmidler slavine kolekcija London


Svu ponudu brandova Armal, Nord i Schmidler možete uživo pogledati na više od 200 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, a najbližu trgovinu potražite na: www.nordprodukt.hr/pronadi-trgovinu/.