CeKaPe

Volite pisati? Pravo je vrijeme da se upišete na radionicu kreativnog pisanja u centru Rijeke

Portal Novi list

FOTO: Pexels.com, PR

FOTO: Pexels.com, PR

Nova školska godina u Centru za kreativno pisanje u Rijeci



Vaša je strast pisanje? Volite svoje misli i iskustva sročiti u rečenice, ali niste sigurni kako ih pravilno povezati u cjelinu? Odlično vladate radnjom, ali ne znate kako kreirati intrigantan lik? Vrijeme je da se upišete na jednu od brojnih radionica kreativnog pisanja i slijedite svoj san.


Foto: Pexels


 


Centar za kreativno pisanje CeKaPe, koji iza sebe ima 15 godina uspješnog djelovanja i educiranja na polju pisanja u Zagrebu i Rijeci, poziva sve one kojima je književnost i pisanje ljubav, strast i potreba da ispričaju i napišu svoju priču.




 


Foto: Pexels


Nemojte vjerovati onima koji tvrde da se pisanje ne može naučiti. Pisanje je vještina koja se može i mora naučiti, a u novoj školskoj godini CeKaPe u posve novom prostoru u samom centru Rijeke (Kružna 8) počinje s novim ciklusom radionica.


 


Trenutno su u ponudi radionica Kratke priče koju vodi Davor Mandić, radionica Proze čiji voditelj je Enver Krivac te radionica zanimljivog naziva “U potrazi za glasom” gdje je mentorica Tea Tulić, a u kojoj se polaznici neće opterećivati formom nego će tražiti odgovore na brojna pitanja i prije svega naučiti kako ne šutjeti.


 


Foto: PR


Osim izvrsnih mentora, radionice u Centru za kreativno pisanje ističu se po radu u malim grupama do maksimalno deset polaznika, što omogućuje interakciju voditelja i sudionika te rad na vlastitom tekstu.


 


Foto: PR


Ove jeseni se prepustite svojoj kreativnosti, ali i rukama naših vještih voditelja uz pomoć kojih ćete naučiti kako napisati dobru priču, možda započeti pisati roman ili kako svoje unutarnje glasove uspješno pretočiti na papir. CeKaPe je središnje  mjesto ljubitelja književnosti i pisanja!


 


FOTO: PR


Šesnaesta godina je pred Centrom za kreativno pisanje, stoga svim svojim polaznicima u kreativnoj i poticajnoj atmosferi nudi različite radionice u posve novom prostoru u samom centru Rijeke.


Podijelite s nama sve lijepe, ali i teške trenutke stvaranja vlastitog teksta. Osigurajte što prije svoje mjesto u jedinom Centru u kojem pišemo i čitamo zajedno.

Cjelokupni popis radionica provjerite na službenoj stranici CeKaPe-a, a svoje mjesto rezervirajte putem telefona na broj 01/243-1071 i/ili 091/5675 140 ili putem e-maila na [email protected].