Ljeto na Gradini

Nasmijana lica sve su rekla: Predstava „Ja, tata!“ nadmašila očekivanja riječke publike!

foto Kurti

foto Kurti

Izvrsni Rakan Rushaidat svojim je nevjerojatnim glumačkim transformacijama uspio na pozornici iznijeti buru emocija koje prate dolazak djeteta na svijet...



Ljeto na Gradini ove je godine ugostilo nekoliko izvrsnih komedija, a predstava „Ja, tata!“ u izvedbi Rakana Rushaidata jučer je oduševila publiku. Duhovita monodrama o slatkim mukama roditeljstva, kao i svakog puta, izazvala je pozitivne reakcije i izmamila osmijeh na lice roditelja, onih koji to nisu i onih koji će to tek postati.


Iako je glumac na sceni sam, već je u prvim minutama izvedbe ostvario interakciju s publikom koja je upijala svaku njegovu riječ. Izvrsni Rakan Rushaidat svojim je nevjerojatnim glumačkim transformacijama uspio na pozornici iznijeti buru emocija koje prate dolazak djeteta na svijet, progovarajući prvenstveno iz perspektive novopečenog oca.


Utjelovljujući čitav dijapazon likova na sceni, gledateljima je svojom maestralnom izvedbom priuštio urnebesnu šetnju kroz emocije, doživljaje, utiske i stanja uma te je još jednom dokazao kako je ova monodrama nepogrešiv recept za večer ispunjenu smijehom.


Lektira za roditelje




Predstava je okarakterizirana kao lektira za sve roditelje pa ne čudi da su se u gledalištu našla nasmijana lica mladih (i onih malo manje mladih) roditelja koji su s oduševljenjem pratili ispričane dogodovštine. Gromoglasan pljesak i smijeh koji je iz minute u minutu sve jače odjekivao Trsatskom gradinom dali su naslutiti kako publika savršeno razumije o čemu glumac progovara.


Nakon večeri smijeha, program Ljeta na Gradini nastavlja se uz glazbeni nastup trojice gitarista – Ivana Pešuta, Brune Kovačića i Miroslava Lesića koji će nastupati na Trsatskoj gradini 25. kolovoza. Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Gradini, u Dallas Music Shopu te putem sustava Mojekarte.hr.