Poziv

Liburnia Film Festival zove sve zainteresirane na radionicu “Prvi put snimam”

Kim CuculićLiburnia Film Festival poziva sve zainteresirane da im se pridruže kao volonteri ili polaznici edukativne radionice »Prvi put snimam«. Prijave za volonterke i volontere otvorene su do 10. kolovoza. Traže se osobe koje vole raditi s ljudima, zanima ih film, organizacija festivala, širenje vidika i druženje s filmskim ekipama. U prijavnici se može napisati što zainteresirane zanima i koji bi ih poslovi veselili. Sa svim pitanjima i nedoumicama ekipi iz LFF-a može se javiti na e-mail: [email protected]


Radionica »Prvi put snimam« je zamišljena kao četverodnevno druženje tijekom kojeg polaznici u manjoj grupi prolaze kroz sve faze stvaranja dokumentarca. Zajednički odabiru temu, istražuju je, odluče što će snimati, snime to i potom montiraju. Od polaznika se ne očekuje nikakvo predznanje, važna je samo dobra volja i želja za učenjem. Radionica će se održati od 24. do 27. kolovoza u prostorima Vile Antonio i na otvorenom.


Prijaviti se može slanjem maila na [email protected] do srijede, 19. kolovoza. U mailu je potrebno navesti ime i prezime, broj mobitela, mail, dob i kroz rečenicu-dvije kratko opisati o čemu bi željeli snimati svoj prvi film. Sudjelovanje u radionici se ne naplaćuje. Liburnia Film Festival organizira Udruga LFF, suorganizator je Restart, a partner Festival Opatija. Podržavaju ga Hrvatski audiovizualni centar, Društvo hrvatskih filmskih redatelja, Rijeka 2020, Grad Opatija, Primorsko-goranska županija, Turistička zajednica Grada Opatije i drugi podupiratelji. Cjelogodišnji program razvoja organizacije, Udruge LFF, podržava Zaklada »Kultura nova«.