Odgoda

Centar Gervais do daljnjega bez kinoprojekcija, ali i drugih događanja

Aleksandra Kućel Ilić

Prema riječima ravnatelja Festivala Opatija Ernija Gigantea Deškovića, odluka o tome kada će se održati planirani programi uživo, koji su trebali biti održani tijekom travnja, uskladit će se s odlukama Stožera i zatim objaviti



OPATIJA – Poštovana publiko, zbog odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite RH, sukladno prijedlogu županijskog Stožera PGŽ-a, zabranjena su brojna događanja na području Primorsko-goranske županije, među kojima i kinoprojekcije. Iz tog se razloga od 2. travnja 2021. u centru Gervais ne održavaju kinoprojekcije.


Po okončanju odluka Stožera, program opatijskog kina će se nastaviti. Za ostale programe planirane za travanj u centru Gervais uskoro ćemo objaviti više informacija – objavili su iz Festivala Opatija.


Prema riječima ravnatelja Festivala Opatija Ernija Gigantea Deškovića, odluka o tome kada će se održati planirani programi uživo, koji su trebali biti održani tijekom travnja, uskladit će se s odlukama nadležnih u Stožeru i zatim objaviti, a sve promjene će se redovito moći saznati na web stranicama Festivala Opatija.




Prema najavama, u travnju je prvi put u Opatiji trebao nastupiti Tomislav Mužek, jedan od najvažnijih suvremenih hrvatskih tenora u pratnji glazbenih virtuoza Miroslava Lesića na gitari, Tomislava Modrića na glasoviru i Mladena Kosovca na harmonici i klarinetu. Također, najavljen je i nastup Elvis Stanić Groupa koji bi u Opatiji trebao ekskluzivno predstaviti potpuno novi materijal za vinilno izdanje »Insomnia«, a na pozornici bi mu se trebali pridružiti Alba Nacinovich, Ivan Popeskić, Branimir Gazdik i Damjan Grbac.


Bile su najavljene uz ostalo i predstave za djecu i odrasle, no u kojim će se terminima to održati, znat će se u idućim danima, naveli su iz Festivala Opatija.