»Evo ti se vrnjan«

Opatijska klapa Baladur predstavila je novi singl

Ivana Kocijan

Foto: Promo

Foto: Promo

Skladba na čakavskom dijalektu donosi toplu priču o životu na moru ljubavi te »kruhu od sedam kora« naših pomoraca



Opatijska klapa Baladur svoju sedmu godinu djelovanja zaokružuje novim singlom, skladbom »Evo ti se vrnjan« te tako nastavlja uspješnu godinu koja je donijela iskorak u radu i popularnosti ove klape.


U veljači ove godine klapa je objavila skladbu »Život« koja je u kratkom vremenu zaživjela u programima brojnih radijskih postaja diljem Hrvatske, a njezin je videospot pronašao mjesto u programima brojnih televizijskih postaja i glazbenih kanala.


Uz brojne samostalne nastupe, kao i one uz nacionalno poznate izvođače, Baladur je održao i svoj prvi samostalni koncert te je to bila sjajna večer na Trsatskoj gradini u Rijeci. Na tom koncertu klapa je premijerno izvela skladbu »Evo ti se vrnjan«, a sada je i službeno predstavlja.




Singl »Evo ti se vrnjan« potpisuju Robert Grubišić kao skladatelj, Vjeko Alilović kao autor teksta te Renato Surić kao aranžer. Skladba na čakavskom dijalektu donosi toplu priču o životu na moru ljubavi te »kruhu od sedam kora« naših pomoraca.


S obzirom na njihov dosadašnji rad, sigurno je da će i ova skladba nastaviti uspješan put prvog singla te da će naći prostora u radijskim programima, kao i u srcima ljubitelja dobre klapske pjesme.