GKL Rijeka

Zbog bolesti otkazana Pčelica Maja za petak i subotu, izvodi se Wanda Lavanda

Portal Novi list

Foto: Sergej Drechsler

Foto: Sergej Drechsler



Zbog bolesti glumca otkazuje se predstava Pčelica maja autorice Ivane Đula i Milice Sinkauz u režiji Renate Carole Gatice koja je trebala biti na programu GKL Rijeka danas, u petak, 15. ožujka u 18:00 sati i subotu, 16. ožujka u 11:00.


Umjesto predstave Pčelica Maja u navedenim terminima publiku očekuje predstava Wanda Lavanda, nagrađivana predstava autorice Jelene Tondini u režiji Morane Dolenc.


Predstava je vesela, šarena s puno songova i lijepom porukom o prihvaćanju drugačijih bića u našem svijetu. Šarena ovčica je neobičnih boja i zbog svoje razlilčitosti biva odbačena od svih koje susretne. Međutim, kada ona pobjegne, svi uvide da im nedostaje, ispričaju joj se i prihvate je.




Predstava je za uzrast 3+, a izvodi je sjajni ansambl Gradskog kazališta lutaka Rijeka kojeg čine Zlatko Vicić, Petra Šarac i Andrea Špindel.


Publika koja je već kupila ulaznice za predstavu Pčelica Maja, a ne želi gledati zamjensku predstavu neka se javi na blagajnu kazališta [email protected] i to svakako prije početka izvedbe.