Susret s publikom

Sutra u Zajcu Kazališni parlament. Kažu da će se moći razgovarati o svemu bez cenzure

Kim CuculićRIJEKA – Na kraju kazališne sezone u riječkom HNK-u Ivana pl. Zajca priprema se još jedan susret s publikom, ovoga puta je to Kazališni parlament, razgovor o proteklim i budućim sezonama, što će se održati u petak, 1. srpnja, u gledalištu »Zajca« s početkom u 19 sati. Pod nazivom »O Zajcu bez cenzure« razgovarat će se o onome čega je bilo a čega nije u riječkom HNK-u, kao i o onome čega će biti a čega neće, te čime se u »Zajcu« žele, a čime moraju baviti.


Iz riječkog HNK-a pozivaju publiku da im se svakako pridruži tom prigodom jer im je iznimno važno čuti i znati što kazališna publika misli o kazališnom programu i o sezoni na izmaku, doznati njihova očekivanja, ali i zamjerke. Stoga se nadaju da će se njihove posjetiteljice i posjetitelji odazvati pozivu i sudjelovati u razgovoru.


Nakon razgovora će, ispred zgrade Kazališta, članice i članovi baletnog ansambla izvesti »Bolero« u koreografiji Andonisa Foniadakisa, atraktivni ples na trampolinima na glazbu čuvenog Ravelovog remek-djela. Svi su pozvani, poručuju iz riječkog HNK-a.