"Srce za nju, pjesma za vas!"

STOTINU BALONA U ZAJCU Klapa Cambi publiku počastila humanitarnim koncertom

Claudia Bošković

Snimila Ana KRIŽANEC

Snimila Ana KRIŽANEC

Nekolicina pjesama koje smo večeras imali prilike čuti jesu bile 'Trag u beskraju', 'Otvori mi svoje dvore', 'Cesarica', a na pozornicu su stupili i posebni gosti – klapa Teranke i Joso Butorac uz pratnju maestra Žmaka



 


U HNK Ivana pl. Zajca večeras je publiku svojim prisustvom počastila jedna od respektabilnijih hrvatskih klapa, a riječ je o, dakako, široko poznatoj klapi Cambi. Ovom prilikom, u suradnji s Udrugom Srce za nju, klapa Cambi održala je donatorski nastup naziva „Srce za nju, pjesma za vas!“, čiji je cilj prikupiti dovoljno sredstava za mogućnost realizacije projekta besplatnog prijevoza bolesnih žena od kuće do liječnika, što je i cilj same udruge koja aktivno promiče svijest o važnosti unapređivanja svih oblika pomoći i prevencije ženama oboljelim od kroničnih, životno ugrožavajućih bolesti, ali i educiranju javnosti o pružanju podrške.





 


 


 


Ovo događanje klapa Cambi uljepšala je najljepšim pjesmama izvedenim u njima distinktivnom baladnom ugođaju osiguranom u ugodnoj sinergiji višeglasja i instrumenata. Nekolicina pjesama koje smo večeras imali prilike čuti jesu bile ‘Trag u beskraju’, ‘Otvori mi svoje dvore’, ‘Cesarica’, a na pozornicu su stupili i posebni gosti – klapa Teranke i Joso Butorac uz pratnju maestra Žmaka.


Manifestacija je prošla u svečanom ozračju, a uz posebno sjećanje na Galiana Pahora i proslavu prve godišnjice postojanja Udruge, pripremljeno je posebno iznenađenje – preko stotinu balona razletjelo se prostorom Zajca.

Foto galerija: Dobrotvorni koncert "Srce za nju, pjesma za vas!": klapa Cambi Foto: Ana Križanec