Centar Gervais

Kazališni vikend za najmlađe: “Ježeva kućica” i “Pale sam na svijetu” u Opatiji

P. N.

Scena iz predstave "Pale sam na svijetu"

Scena iz predstave "Pale sam na svijetu"

U subotu, 8. listopada s početkom u 17 sati po prvi puta u Opatiji gostuje Zagrebačko kazalište lutaka s predstavom „Ježeva kućica“

Ovog vikenda povedite svoje mališane u opatijski centar Gervais gdje se povodom Dječjeg tjedna održavaju dvije kazališne predstave za djecu.


U subotu, 8. listopada s početkom u 17 sati po prvi puta u Opatiji gostuje Zagrebačko kazalište lutaka s predstavom „Ježeva kućica“. Poznata priča u stihovima Branka Ćopića pretočena je u likovno dojmljivu i glazbeno atraktivnu lutkarsku predstavu o simpatičnom Ježu, ljubaznom i dobroćudnom lovcu koji svoj skromni dom voli više od ičega.


“Ježeva kućica”


U nedjelju, 9. listopada u 11 sati Gradsko kazalište Scena Gorica izvodi predstavu „Pale sam na svijetu“ o mašti, kreativnosti i dječjoj igri. Dok Pale otkriva čari slobode u samoći, protagonisti predstave – dječak i djevojčica otkrivaju čari suigre i ZAJEDNO stvaraju cijeli Paletov svijet, i više od njega.


Ulaznice za predstave po cijeni od 40 kuna u prodaji su u uredu Festivala Opatija, radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music Shopu, Foto Reviji i online na www.mojekarte.hr. Na dan programa, blagajna u prizemlju centra Gervais otvorena je sat vremena prije početka.