Glasanje do ponedjeljka u ponoć

Ilustracija Karlovčanina u izboru za naslovnicu singla Eltona Johna i Britney Spears

Hina

Elton John / Reuters

Elton John / Reuters

Kao nekome tko je aktivno sudjelovao posredstvom društvenih mreža u pokretu za oslobođenje američke pjevačice iz dugogodišnjeg nametnutoga skrbništva njezinog oca, Igoru Jurilju važno je i to da će njegov rad stići upravo do nje



Ilustracija Karlovčanina Igora Jurilja konkurira s još samo tri rada za naslovnicu zajedničkog glazbenog singla Eltona Johna i Britney Spears Hold Me Closer, a izabrat će se ona koja do ponedjeljka u ponoć dobije najviše glasova na službenoj mrežnoj stranici britanskog glazbenika.


Jurilj, profesor engleskog jezika i književnosti, likovni umjetnik i novinar iz Karlovca je rekao u subotu za Hinu da mu to predstavlja veliko priznanje i referencu za daljnji rad, a kao nekome tko je aktivno sudjelovao posredstvom društvenih mreža u pokretu za oslobođenje američke pjevačice iz dugogodišnjeg nametnutoga skrbništva njezinog oca važno mu je i to da će njegov rad stići upravo do nje. U sklopu tog pokreta su njegove ilustracije također bile zapažene.


“Koncem kolovoza je objavljen njihov duet, prva pjesma B. Spears nakon izlaska iz skrbništva i u šest godina. Kao fan sam to htio obilježiti ilustracijom kako to često činim kad mi je nešto zanimljivo u svijetu glazbe. Nacrtao sam to i podijelio na društvenim mrežama, pa sam kontaktiran, a tek pred dan natjecanja, koje je počelo u petak navečer, mi je rečeno da će ilustracija konkurirati za naslovnicu singla”, opisao je Jurilj kako se njegova ilustracija našla u izboru.