SVJESNOST O BITNIM TEMAMA

Besplatne ulaznice za projekcije filmova za one koji ih ne mogu priuštiti: Sve je počelo “Zvukom slobode”

Hina



ZAGREB – Nakon uspjeha filma „Zvuk slobode“ sve je više u fokusu model “Pay It Forward” koji je razvio Angel Studios, a koji omogućuje da se, u želji za podizanjem svjesnosti o bitnim temama, unaprijed plate ulaznice za one koji ih ne mogu priuštiti, a željeli bi pogledati film.


U kratkom roku od par tjedana, za “Zvuk slobode” u CineStaru je izdano više od tisuću gratis ulaznica koje su financirali ljudi širom svijeta, što potvrđuje veliki interes za ovakvom vrstom društvenog aktivizma i solidarnosti, kažu iz CineStara, jednog od kinoprikazivača koji su dogovorili takav oblik suradnje sa studijem.


U tom modelu sudjelovat će i s filmom “Poslije smrti“, koji kroz istinite osobne priče, filozofske rasprave i znanstvena istraživanja, istražuje što se događa kada umremo




Za taj film, koji se u kinima prikazuje od četvrtka, besplatne ulaznice mogu se zatražiti na https://www.angel.com/tickets/after-death/HR?promo=claim-free-ticket.


Od 7. ožujka, uoči Međunarodnog dana žena, slijedi film “Majka Cabrini“,  životna priča talijanske imigrantice, prve građanke SAD-a koja je proglašena svetom nakon što je cijeli život posvetila najsiromašnijima, zatvorenicima i migrantima.