TEŠKA NESREĆA

Žestok sudar automobila i motocikla: Vozači završili u bolnici, a automobil izgorio

Šarlota Brnčić

Ilustracija nije s mjesta događaja Snimio Marin Smolčić

Ilustracija nije s mjesta događaja Snimio Marin Smolčić

Od siline udara automobil je odbačen izvan kolnika gdje se zapalio i u potpunosti izgorio. Nakon udara motocikl se prevrnuo, a vozač pao u cestovni jarak.Vozač automobila i motociklist ozlijeđeni su u sinoćnoj prometnoj nesreći što se oko 20.55 sati dogodila na cesti između Slemenica i Zasadbrega.


Očevidom je utvrđeno da se 44-godišnji vozač automobila, čakovečkih registarskih oznaka, nije kretao uz desni rub kolnika obilježene prometne trake. Zbog toga je prešao na prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u motocikl, čakovečkih registarskih oznaka, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 17-godišnjak.


Od siline udara automobil je odbačen izvan kolnika gdje se zapalio i u potpunosti izgorio. Nakon udara motocikl se prevrnuo, a vozač pao u cestovni jarak.
Vozilom hitne medicinske pomoći vozači automobila i motocikla prevezeni su u Županijsku bolnicu Čakovec, a težina ozljeda zadobivenih u nesreći naknadno će se okvalificirati.


Cesta je u vremenu od 21.10 do 23.10 sati bila zatvorena za promet koji se odvijao obilaznim pravcima, dok su požar na vozilu ugasili vatrogasci Javne vatrogasne postrojbe Čakovec i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Žiškovec.