Boston

Zastrašujući zločin na dan Božića: Bacila je svoju djecu s garaže pa i sama skočila u smrt

Hina

tTužiteljica okruga Suffolk Rachael Rollins / foto: screenshot

tTužiteljica okruga Suffolk Rachael Rollins / foto: screenshot

- Dokazi sugeriraju da se majka, Erin Pascal, ubila skokom sa zgrade, nakon što je bacila svoju četverogodišnju kćer i šestomjesečnog sina, rekla je tužiteljica okruga Suffolk Rachael Rollins. Djeca su ubijena, dodala je.BOSTON – Zastrašujući zločin dogodio se na sam dan Božića u Bostonu. Četrdesetogodišnja majka bacila je svoje dvoje maloljetne djece od 4 godine i 16 mjeseci s krova javne garaže, nakon čega se ubila.


– Dokazi sugeriraju da se majka, Erin Pascal, ubila skokom sa zgrade, nakon što je bacila svoju četverogodišnju kćer i šestomjesečnog sina, rekla je tužiteljica okruga Suffolk Rachael Rollins. Djeca su ubijena, dodala je.


Pascal, njena kćer Allison i Sin Andrew živjeli su u bostonskoj četvrti West Roxbury.
“Danas je iznimno tužan dan, dok pokušavamo posložiti dijelove tragedije koja se dogodila jučer, na Božić”, rekla je Rollins na konferenciji za novinare.


Ovi gubici “otkrivaju nevidljive borbe” s depresijom i drugim psihičkim bolestima s kojima se mnogi ljudi suočavaju, dodala je tužiteljica i izrazila sućut obitelji.


Istraga je u tijeku. Zasad nije pronađeno oproštajno pismo, a ranijih pritužboi na ponašanje majke, koliko je poznato, nije bilo, rekla je Rollins.


Garaža na kojoj se dogodio zločin ima devet etaža i spojena je sa željezničkom postajom blizu kampusa sveučilišta Northeastern.