Gužva u McDonaldsu

Žarko je željela pitu od jabuke, i nije htjela čekati: Pomahnitala žena vrištala na zaposlenike McDonaldsa pa završila u zatvoru

Portal Novilist.hr

Foto ilustracija M. Gracin

Foto ilustracija M. Gracin

Žena je napravila scenu u McDonaldsu jer je predugo čekala na red. Ana Luisa Guity – Baltazar (32) u američkoj državi Georgija, uhićena je nasred McDonaldsa. Navodno je toliko jako željela pitu od jabuke pa ju je saznanje da će morati pričekati pet minuta da pita bude gotova, doslovno izludilo. Toliko je pobijesnila da je počela vrištati i bila agresivna prema zaposlenicima. Dok je čekala na red, počela je psovati i agresivno je krenula na jednu zapolesnicu. Na kraju je krenula lupati šakom od pult, prenosi Yahoo.


Incident je završio kad ju je policija uhvatila i strpala u zatvor zbog remećenja javnog reda i mira. “Jedan dolar za pitu od jabuke naspram 837 dolara kazne za remećenje javnog reda i mira. I njezin je auto odvezen, pa na to možete dodati i taj trošak”, rekao je službenik Stott za Covington News, a prenosi Yahoo. Povrh svega, Ana Luisa je dobila i zabranu prilaska McDonaldsu.