Mama, tata - gotovo je

VJEČITI STUDENT JE ZAVRŠIO FAKS: Ovaj čovjek je diplomirao u 88 godini. A tek kad vidite što je diplomirao

Hina

foto: printscreen RTS

foto: printscreen RTS

Bosiljčić je upisao fakultet prije gotovo 70 godina, a od diplome ga je dijelio samo diplomski rad. U tome ga je spriječila karijera istaknutog koreografa koji je obišao cijeli svijet, a u mirovinu je otišao kao glumac.BEOGRAD – Osamdesetosmogodišnji Milan Beli Bosiljčić, istaknuti jugoslavenski koreograf i vječiti student diplomirao je na beogradskom kineziološkom fakultetu, prenose u subotu beogradski mediji.


Bosiljčić je upisao fakultet prije gotovo 70 godina, a od diplome ga je dijelio samo diplomski rad. U tome ga je spriječila karijera istaknutog koreografa koji je obišao cijeli svijet, a u mirovinu je otišao kao glumac.


“Ja sam osobno bio vrlo siguran zato što sam se dugo pripremao i to sam volio, a mislim da su profesori shvatili koliko je meni bilo stalo diplomirati jer nekako čovjek u ovim godinama sve voli završiti”, objasnio je za RTS Bosiljčić proces svog diplomiranja.
Dodao je kako je samo profesorica srpskog jezika napravila manje ispravke i provjerila je li sve napisao kako treba, piše Tanjug.


Bosiljčić je diplomirao na temu sokolstva, tjelovježbe razvijene u drugoj polovici 19. stoljeća u slavenskim zemljama.