Puna mu kapa

Usred Vučićeve presice zacrnili se ekrani, mladić iščupao kablove: “Neka im se svima tresu gaće!”

Portal Novi list

Bio je to dobar trenutak da im se odužim za svu torturu kojom smo svakodnevno izloženi, ispričao je mladićPredsjednik Srbije Aleksandar Vučić jučer popodne odlučio je održati jednu od svojih izvanrednih press konferencija. Počeo je govoriti, a ekrani diljem Srbije su se zacrnili. Vučić nije ni shvatio da je došlo do prekida signala. Nastavio je pričati.


Razlog?


Jedan mladić kojem je već puna kapa Vučića namjerno je izvukao kablove iz vozila dvaju TV kuća, RTS-a i TV Pink.
Radiotelevizija Srbije se ispričala gledateljima iako je, naveli su, do prekida došlo tuđom krivnjom.


Nova.rs objavila je pismo mladića iz Beograda, koji je opisao svoju akciju. Odlučio je ostati anoniman.


Vrhovni kabadahija i čupanje kose


“Gledam na internetu kako svi pišu da ‘vrhovni kabadahija’ opet ima neku izvanrednu konferenciju na kojoj će opet ispirati mozgove diljem Srbije.


Razmišljam o tome kako većina mojih prijatelja više i ne gleda televiziju i ne prati vijesti jer im se doslovce diže kosa na glavi na sam spomen šefa mafije.Shvatim da se zgrada Predsjedništva nalazi na putu i da bih opet mogao izvući kablove reportažnom vozilu Pinka, kao prije pola godina kada sam se našao na pravom mjestu u pravom trenutku.


Bio je to dobar trenutak da im se odužim za svu torturu kojom smo svakodnevno izloženi.


Ovaj put sam naišao na dva kombija. Osim Pinkovog tu je bilo i vozilo okupirane Radio-televizije Srbije.


Neka se svi uključe u sabotaže


Najprije sam prišao Pinkovom vozilu i izvukao kabel i bacio ga što dalje od vozila, a nakon toga sam otišao i do kombija RTS-a i napravio istu stvar.


Iz kombija sam čuo ‘Au, jeb** ti’, okrenuo se i nastavio svojim putem kao da se ništa nije dogodilo. Legao sam u krevet s velikim osmjehom na licu.


Pozivam sve hrabre ljude koji rade u okupiranim institucijama da se uključe u sabotaže i slobodno okrive neimenovanog čupača kablova.


Ako želimo promijeniti sistem, moramo ga svi pomalo nagrizati sa svih strana. Što se tiče vlasti neka im se tresu gaće i neka se plaše iz kojeg ugla će iskočiti neki neimenovani gospodin. Do pobjede”, napisao je mladić za Nova.rs.