Horor na ulicama

VIDEO Uhićen seksualni predator. Kamera ga prije sedam godina snimila kako u naručju nosi svoju žrtvu

P. N.

foto: screenshot

foto: screenshot

Snimke pokazuju kako paralelno hoda s njom po pločniku, nakon čega je svoju žrtvu onesvijestio i ponio je u naručju. Snimku je objavila policija, a uhićeni napadač pred sudom se izjasnio krivim za silovanje.Policija engleskog Leedsa razriješila je zastrašujući slučaj silovanja iz 2015. godine. U kolovozu te godine policija je objavila i video snimku nadzornih kamera, koja ulijeva strah u kosti,  a prikazuje napad seksualnog predatora na žensku osobu. Nesretna žena čekala je taksi na mračnim ulicama ovog engleskog grada, kad ju je napadač omamio i u naručju ponio gradskim ulicama. Slučaj je sad razriješen, a opasni predator maknut je s ulica.


Napadač je identificiran i uhićen, a u pitanju je četrdesetogodišnji Austin Osayande. On je čovjek koji je na ulici napao 24-godišnju djevojku. Snimke pokazuju kako paralelno hoda s njom po pločniku, nakon čega je svoju žrtvu onesvijestio i ponio je u naručju. Snimku je objavila policija, a uhićeni napadač pred sudom se izjasnio krivim za silovanje.

Također, priznao je napad na još jednu žrtvu. Taj se pak napad dogodio koncem prošle godine.


U predmetnom slučaju, gdje je napadač snimljen uličnim kamerama, napadač je najprije odbio priznati odgovornost, ali pritisnut dokazima na koncu je priznao da je upravo on čovjek sa snimke koja je šokirala britansku javnost.


Konačna presuda seksualnom predatoru iz Leedsa bit će donesena sredinom veljače.