Edin Gačić

Ubojica im bježi već tjedan dana, BiH vlasti hitno odlučile: ‘Dajemo 900 KM za dojavu gdje je’

Portal Novilist.hr

Foto Facebook, Reuters

Foto Facebook, Reuters

Čini se sve da se ubojica policajca Mahira Begića što prije pronađe i privede, priopćeno je iz Press-službe Kantona SarajevoSARAJEVO Policijska potraga za višestrukim ubojicom Edinom Gačićem nastavljena je u ponedjeljak na širokom prostoru od Sarajeva prema Mostaru no bez konkretnih rezultata.


Na hitnoj sjednici Vlade Kantona Sarajevo stoga je odlučeno da će biti nagrađen onaj tko bude dao točne informacije vezane za lokaciju ubojice za kojim se traga već osam dana. 


Visina nagrade za informacije o Edinu Gačiću iznosi 900 KM, objavila je TV1.
”Na terenu je trenutno oko 1.200 policijskih službenika, jer je potrebno da se tijekom ovih dana na području Kantona Sarajevo građani osjećaju sigurno, da imamo njihovo povećano prisustvo na mjestima javnog okupljanja, kod škola, vrtića, kao i  na svim mjestima koje smo mi kao MUP i Vlada dužni sigurnosno pokriti”, poručio je kantonalni ministar Katica. 


Najavio je da će, ako te policijske snage ne budu dovoljne, tražiti da im Predsjedništvo Bosne i Hercegovine na raspolaganje stavi i Oružane snage BiH. 


Čini se sve da se ubojica policajca Mahira Begića što prije pronađe i privede, priopćeno je iz Press-službe Kantona Sarajevo.   


Edin Gačić osumnjičen je za ubojstvo policajca FUP-a Mahira Begića na području Suhodola kod Tarčina u večernjim satima 9. veljače, a policija za njim traga od prošlog ponedjeljka zbog ubojstva Sauda Sultanića u Podorašcu kod Konjica, piše Bljesak.info.