Nova tragedija

U pucnjavi u srednjoj školi u Knoxvilleu ubijen napadač: Radi se o jednom od učenika

Hina

REUTERS

REUTERS

Osumnjičenik je proglašen mrtvim na mjestu događaja, a kasnije je identificiran kao učenik škole Austin-East", kazao je direktor lokalnog istražnog ureda David RauschPolicija u Knoxvilleu u američkoj saveznoj državi Tennessee objavila je kako je mladić koji je poginuo u pucnjavi u tamošnjoj srednjoj školi bio učenik te škole, ali je ujedno i bio napadač koji je prvi zapucao na snage reda.


“Kada su policajci stigli na mjesto događaja, osumnjičenik je zapucao na njih te je jednoga i ranio. Osumnjičenik je proglašen mrtvim na mjestu događaja, a kasnije je identificiran kao učenik škole Austin-East”, kazao je direktor lokalnog istražnog ureda David Rausch.


Ranije je objavljeno kako je u pucnjavi u srednjoj školi u Knoxvilleu poginula jedna muška osoba, a jedna je pivedena zbog daljnje istrage.
Ozlijeđeni policajac nije u životnoj opasnosti.


“Policajac je pri svijesti i dobroga raspoloženja… S njim će biti sve u redu. Zahvalio sam mu što je izložio svoj život kako bi zaštitio učenike i djelatnike škole. Odgovorio je kako je bolje da je on ozlijeđen nego bilo tko drugi”, kazala je gradonačelnica Knoxvillea Indya Kincannon.