Potraga za napadačima

PUCNJAVA NA TRŽNICI U napadu vatrenim oružjem u Ljubljani ozlijeđene tri osobe

Hina

Foto Boris Scitar/PIXSELL

Foto Boris Scitar/PIXSELL

Zaštitari iz obližnjih trgovina i očevici naveli su da je odjeknulo 8 do deset hitaca, pri čemu su ranjena dvojica muškaraca, dok je jedan dobio ozljede glave tupim predmetomTri osobe ozlijeđene su u napadu u kojem je korišteno i vatreno oružje u petak oko 14 sati u Ljubljani,  ispred popularnog trgovačkog centra BTC na prostoru tržnice.


Na mjesto događaja odmah je došlo više policijskih vozila, a ranjeni – koji po prvim podacima nisu životno ugroženi – odvezeni su u bolnicu.


Zaštitari iz obližnjih trgovina i očevici naveli su da je odjeknulo 8 do deset hitaca, pri čemu su ranjena dvojica muškaraca, dok je jedan dobio ozljede glave tupim predmetom.
Svi su prisutni na tržnici nakon pucnjave bježali kao da je teroristički napad, a na tlu su ležala dvojica ranjenih, vučući od bolova, izjavila je za Slovenske novice jedna od svjedokinja događaja.


Napadači su navodno pobjegli u bijelom osobnom vozilu i još su u bijegu.


“Intervencija i aktivnost policije te prikupljanje podataka na samom mjestu još su u tijeku”, kazao je za medije glasnogovornik ljubljanske policije Tomaž Tomaževic.