Nema joj traga

Točno je tjedan dana od nestanka male Danke. Po prvi put izjavu dao otac: ‘Vjerujem policiji…’

P. N.

Foto Facebook

Foto Facebook

Interpol je raspisao žutu potjernicu, a austrijske vlasti još nisu locirale dvije žene sa snimke iz BečaDanas je točno tjedan dana otkako je u Banjskom Selu kod Bora u Srbiji bez traga nestala dvogodišnja djevojčica Danka Ilić. RTS javlja kako je istraga na području Srbije dodatno proširena, a u akciji su intenzivno uključene i austrijska policija te MUP Crne Gore.


Interpol je raspisao žutu potjernicu, a austrijske vlasti još nisu locirale dvije žene koje je s djevojčicom koja fizički izuzetno podsjeća na nestalu Danku, na tramvajskoj stanici u Beču snimio jedan srpski državljanin. Kriminalistička služba bečke policije pokrenula je istragu o toj snimci.


Prvu izjavu poslije nestanka dao je otac nestale djevojčice Miloš Ilić (30).
“Samo želim da se moja kći vrati kući živa i zdrava! Policija radi svoj posao i ja im vjerujem, a mi kao obitelj ćemo se oglasiti kada se sve ovo završi”, prenosi Kurir Ilićevu izjavu.


Otac i majka nestale djevojčice zadnjih su dana u više navrata saslušavani. No policija navodi kako je intenzivan ritam ispitivanja ljudi iz najbližeg okruženja nestale osobe uobičajen, te da to ne znači da su osumnjičeni za bilo što.