Priča 56-godišnjeg inženjera

“Tajni sin” Charlesa i Camille želi upoznati Harryja: “On je crna ovca kraljevske obitelji poput mene”

P. N.

Simon Charles Dorante-Day između Charlesa i Camille / Foto Facebook

Simon Charles Dorante-Day između Charlesa i Camille / Foto Facebook

Gospodin Dorante-Day, koji živi u Queenslandu i inženjer je, rekao je da je njegova autohtona supruga Elvianna također imala puno toga zajedničkog s Meghan Markle.On vodi dugogodišnju bitku, koja do sada nije dovela do nikakvog ishoda. Ali Simon Charles Dorante-Day ne odustaje. Uvjeren je da je tajni sin kralja Charlesa III i Camille. Vijest sigurno nije nova za britanske medije. No 56-godišnji Australac Simon Charles Dorante-Day  se ponovno pokrenuo, izrazivši želju da razgovara s Harryjem: “Obojica smo crne ovce obitelji – rekao je. On i ja bismo imali o čemu razgovarati, nešto nas veže. I uvjeren sam da bi me razumio. Izdao ga je otac Charles, baš kao i mene.”


Inženjer koji živi u Australiji


 


Između jedne objave na Facebooku i druge, u kojima kontinuirano objavljuje kolaže kako bi pokazao sličnost s “tatom” Charlesom, poziva na susret s Harryjem i Meghan: “Prvo što bih učinio da ih upoznam je da ih zagrlim, mislim da im je to potrebno, da budem iskren. Mnoge kritike s kojima se suočavaju su nepravedne. Toliko me razljutilo kad su Harryju rekli da ne smije nositi vojnu uniformu na bakinom sprovodu”, kako prenosi talijanski list Il Messaggero.
Gospodin Dorante-Day, koji živi u Queenslandu i inženjer je, rekao je da je njegova supruga Elvianna dmorotkinja te također ima puno toga zajedničkog s Meghan Markle. “Kad ljudi kažu da su izgledali vrlo nervozno razumijem odakle dolazi ta emocija. On se boji da bi netko mogao napasti Meghan ili joj reći nešto što bi je prisililo da reagira.”


Bake i djedovi radili za kraljicu


 


Simon Charles rođen je u Portsmouthu u Velikoj Britaniji 5. travnja 1966. godine, a usvojen je u dobi od osam mjeseci prije nego što se njegova obitelj  nastanila u Australiji. Oba posvojiteljska djeda i bake radili su za kraljicu i princa Philipa. Njegova baka, na rubu smrti, otkrila bi mu da je sin Charlesa i Camille. Muškarac tvrdi da su kralj Charles i Camilla započeli svoju blisku vezu 1965. godine, godinu dana prije njegovog rođenja. Ali njegova kronologija događaja u suprotnosti je sa službenim dokumentima prema kojima su se novi kralj i Camilla upoznali pet godina nakon rođenja gospodina Dorante-Daya.