Domišljata banda

Snimljena do sada neviđena pljačka bankomata. Za četiri minute momci su ga naprosto iskopali iz zida

P. N.

Više je nego očito da su imali dobro osmišljen plan, koji je uključivao jedan bager i obučenog vozača te jedan automobil s izrezanim krovom. Snimka je zabilježena u Sjevernoj Irskoj, u blizini gradića po imenu Dungiven, 85 kilometara udaljenog od Belfasta.Video snimku do sada neviđene pljačke bankomata objavio je danas BBC. Snimka nadzornih kamera pokazuje kako su razbojnici maskirani balaklavama naprosto iskopali bankomat iz zida.


Više je nego očito da su imali dobro osmišljen plan, koji je uključivao jedan bager i obučenog vozača te jedan automobil s izrezanim krovom. Snimka je zabilježena u Sjevernoj Irskoj, u blizini gradića po imenu Dungiven, 85 kilometara udaljenog od Belfasta.


Snimka nadzornih kamera pokazuje kako razbojnici vješto operiraju bagerom, kašikom radnog stroja prodiru u zid i zahvaćaju bankomat, koji potom stavljaju u automobil izrezanog krova. 
Bager su ostavili na licu mjesta, sjeli u automobil i – nestali. Cijela ova kriminalna operacija trajala je točno četiri minute.  


POGLEDAJTE VIDEO