Tragično

Snažna eksplozija potresla zgradu u središtu Madrida, najmanje dvoje poginulih

Portal Novi list

Foto Reuters

Foto Reuters

Gradonačelnik Madrida, José Luis Martínez Almeida, izjavio je da sve upućuje na eksploziju plina, koja je digla u zrak četiri gornja kata zgradeNajmanje dvoje ljudi poginulo je u snažnoj eksploziji koja je oko 15 sati potresla zgradu u središtu Madrida.


Gradonačelnik Madrida, José Luis Martínez Almeida, izjavio je da sve upućuje na eksploziju plina, koja je digla u zrak četiri gornja kata zgrade, javlja El Pais.Ekipe hitne pomoći pomažu ozlijeđenima na ulici,  a na terenu je više ekipa vatrogasaca.


Foto galerija: Snažna eksplozija u Madridu Foto: Reuters


Policija je ogradila mjesto ekplozije, evakuiraju se stanovnici koji žive u neposrednoj blizini, a apeliraju na građane da ne prilaze tom području, u srcu španjolskog glavnog grada.“Bili smo udaljeni 400 metara i čuo sam eksploziju. Svi su stanovnici evakuirani, koliko znamo da nema ozlijeđenih ”, ​​kaže Juan Miguel Estepa za El Pais.


Žena koja je netom izašla iz autobusa kad je čula eksploziju, udaljenu samo 50 ili 100 metara, izjavila je da je vidjela tijelo jedne osobe kako leži na zemlji. Nije sigurna je li bila riječ o ozlijeđenoj ili preminuloj osobi.