Susret s vladarima UAE

Premijer Plenković u Dubaiju. Burj Khalifa osvijetljena hrvatskim bojama

P. N.

foto: twitter/Andrej Plenković

foto: twitter/Andrej Plenković

Putem društvene mreže Twitter Plenković je objavio fotografiju nebodera Burj Khalifa, osvijetljenog u hrvatskim bojama...Predsjednik Vlade Andrej Plenković susreo se u Dubaiju s predsjednikom Vlade i vladarom Dubaija Mohammedom bin Rashid Al Maktoumom te prijestolonasljednikom Emirata i vladarom Abu Dhabija Mohamedom bin Zayedom al-Nahyanom.


Također, Plenković se susreo i sa predstavnicima najvećeg investitora u Hrvatsku (Emaar Dubai). Putem društvene mreže Twitter Plenković je objavio fotografiju nebodera Burj Khalifa, osvijetljenog u hrvatskim bojama, zahvalivši pritom na časti koja je time ukazana našoj zemlji.

U Dubaiju će sutra hrvatski premijer, zajedno s 80-ak hrvatskih gospodarstvenika, sudjelovati na otvorenju Poslovnog foruma Dubai – Hrvatska, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore i Gospodarske komore Dubaija.


Premijeru UAE i vladaru Emirata Dubai premijer je danas predstavio Hrvatski paviljon na Expo Dubai. Na društvenoj mreži Twitter premijer je naglasio podršku koju Vlada daje hrvatskim gospodarstvenicima, koji na najvećoj svjetskoj izložbi stvaraju prilike za povećanje razmjene te nova ulaganja i poslove.