Tragedija

Novi slučaj femicida u BiH: U Tuzli muž ubio ženu pa pokušao samoubojstvo

Hina

NL arhiva

NL arhiva

Mediji navode kako je muškarac priznao ubojstvo žene te kako se nakon toga i sam pokušao ubiti nožem pri čemu je sam sebi nanio teške tjelesne ozljedeNovi slučaj femicida dogodio se u srijedu u Bosni i Hercegovini, gdje je muškarac u Tuzli ubio ženu s kojom je bio u braku, izvijestili su lokalna policija i mediji.


Na temelju dojave policija je oko podneva u kući u naselju Lipnica pronašla muškarca s težim ozljedama u istoj prostoriji u kojoj je bilo i beživotno tijelo žene.


Mediji navode kako je muškarac priznao ubojstvo žene te kako se nakon toga i sam pokušao ubiti nožem pri čemu je sam sebi nanio teške tjelesne ozljede.
Muškarac je prevezen u bolnicu, a dežurni tužitelj zatražio je obdukciju tijela žene kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.


Iz Kliničkog centra u Tuzli priopćili su kako je muškarac hospitaliziran s ubodnim ranama u predjelu abdomena te je upućen na operaciju.


Još jedno ubojstvo žene počinjeno je u Tuzli ranije ovog mjeseca, kada je 7. veljače policajac koji nije bio na dužnosti ustrijelio 52-godišnju vlasnicu jednog kafića.


Okolnosti tog zločina još se istražuju, a članovi obitelji žrtve i mediji za sada bez rezultata inzistiraju na ostavkama policijskih dužnosnika.