Misteriozna ubojstva

Niz tajanstvenih smrti u Njemačkoj: Netko ubija ljude samostrelom

Hina

foto: Flickr

foto: Flickr

Trupla prvih triju žrtava pronađena su u subotu u gostionici na osami u Passauu, u Bavarskoj, blizu austrijske granice, više od 600 km od Gifhorna. Spremačica je pronašla tri tijela kada je došla pospremiti sobu.MUENCHEN – U sobi gostionice u Njemačkoj pronađena su trupla triju osoba ubijenih samostrelom a u ponedjeljak je u stanu jedne od žrtava policija pronašla još dva tijela.


Istražujući krajem prošlog tjedna smrt prvih triju osoba koje su probodene strijelama samostrela, policija je u stanu jedne žrtve u Gifhornu, u Donjoj Saskoj, otkrila još dva ženska trupla.


Ove druge dvije žrtve su žene čiju dob i uzrok smrti bavarska policija još nije utvrdila dok pokušava sastaviti slagalicu.
Trupla prvih triju žrtava pronađena su u subotu u gostionici na osami u Passauu, u Bavarskoj, blizu austrijske granice, više od 600 km od Gifhorna. Spremačica je pronašla tri tijela kada je došla pospremiti sobu.


Tijela su bila probodena strijelama samostrela.


Ove tri žrtve su 33-godišnja žena i 53-godišnji muškarac iz Falačkog Porajnja te 30-godišnjakinja iz Donje Saske. Svi su bili njemački državljani.


Policija je u sobi pronašla tri samostrela, dva na postelji i jedan u torbi.


Obdukcija koja se obavlja u ponedjeljak treba dati više informacija. Rezultati će se znati u utorak.


Forenzičari su u ponedjeljak nastaviti obrađivati mjesto zločina.


Glasnogovornik Njemačkog streljačkog saveza u Wiesbadenu rekao je na upit agencije dpa da samostrel bez dozvole može kupiti svaka punoljetna osoba.