Starac i more

Nevjerojatno je što je preživio ovaj čovjek! Spasitelji su to nazvali – čudom. Pogledajte video

P. N.

foto: screenshot

foto: screenshot

Muškarac je isplovio sam, a nemirno more prevrnulo je njegov čamac. Uspio je alarmirati prijatelja na potoku, ali od tog trenutka do njegovog spašavanja prošla su dvadeset dva sata.Jedan starac u Japanu, javlja Guardian, spašen je nakon što je 22 sata proveo u uzburkanom moru. Činjenicu da je preživio spasitelji su proglasili – čudom.


Muškarac star 69 godina, čiji identitet nije objavljen, spašen je u subotu navečer iz mora jugozapadno od prefekture Kagoshima, na morskom putu od kopna do turističkog resorta – otoka Yakushima.


Muškarac je isplovio sam, a nemirno more prevrnulo je njegov čamac. Uspio je alarmirati prijatelja na potoku, ali od tog trenutka do njegovog spašavanja prošla su dvadeset dva sata.

Spasitelji su ga na koncu zapazili kako sjedi na prevrnutom čamcu. Omotao se plastikom, kako bi se spasio od pothlađivanja.


– Bio je u uzburkanom moru sam 22 sata. Zadivljen sam njegovim spašavanjem i njegovom vještinom u preživljavanju, rekao je jedan od spasitelja.


Spasitelji su objavili i video snimku, na kojoj se vidi trenutak kad prilaze čovjeku koji sjedi na prevrnutom čamcu, dovikujući mu: “Dolazimo, izdrži još malo, drži se!”. Video možete pogledati OVDJE.