Problemi Facebooka

Najveći pad Facebooka u povijesti: Korisnici ostali bez mogućnosti objavljivanja, a Facebook se oglasio preko – Twittera

P. N.

foto: Facebook

foto: Facebook

Probleme sa sustavom nisu imali samo korisnici Facebooka, nego i korisnici Instagrama i Whatsappa.Facebook je jučer zabilježio najveći pad u svojoj povijesti, a sve probleme stručnjaci ove društvene mreže još uvijek nisu uspjeli otklponiti.


Naime, tijekom jučerašnjeg dana mnogi korisnici nisu mogli služiti se Facebookom. Društvena mreža nekim nije mogla omogućiti da se ulogiraju u svoje profile, a ako su korisnici u tome i uspjeli – iali su probleme pri objavljivanju statusa, fotografija i slično.


Društvena mreža neprestano im je javljala greške u sustavu.
Facebook se svojim korisnicima obratio preko društvene mreže Twitter, navodeći kako njihova društvena mreža nije žrtva hakerskih napada.


Probleme sa sustavom nisu imali samo korisnici Facebooka, nego i korisnici Instagrama i Whatsappa.


Korisnici su o toj temi raspravljali pod hashtagovima #FacebookDown i #InstagramDown.


Problemi Facebooka započeli su u SAD-u, Južnoj Americi i Europi, da bi problem na koncu imali i korisnici društvene mreže iz Azije.


– Svjesni smo da ljudi imaju problema u pristupu Facebooku i drugim našim aplikacijama. Radimo na tome da problem riješimo što je prije moguće, objavili su iz Facebooka.