Lopova predao policiji

LL Cool J svladao provalnika

Hina

Slavni američki reper i glumac svladao je provalnika kojeg je zatekao kuhinji svoje kuće u Los Angelesu u srijedu rano ujutro i zadržao ga do dolaska policijeLOS ANGELES Slavni američki reper i glumac LL Cool J, dvostruki dobitnik Grammyja, svladao je provalnika kojeg je zatekao kuhinji svoje kuće u Los Angelesu u srijedu rano ujutro i zadržao ga do dolaska policije.


Policija je priopćila da je LL Cool J zatekao 58-godišnjeg provalnika u svojoj kuhinji oko 1 sat u noći. »Došlo je do kraćeg fizičkog sukoba između njih dvojice«, kazao je glasnogovornik los angeleske policije Richard French.


Kad je svladao provalnika, reper je pozvao policiju. Muškarac, koji je vjerojatno beskućnik, odvezen je lokalnu bolnicu, ali opseg ozljeda nije poznat. Policija je objavila da će biti optužen za provalu.
»LL Cool J i njegova obitelj su sigurni i zahvaljuju svima na iskazanoj zabrinutosti. Kao otac, suprug i građanin, LL Cool J posvećen je tome da mu obitelj bude sigurna i surađuje s vlastima u ovoj privatnoj stvari«, priopćio je glazbenikov glasnogovornik Rhett Usry.


LL Cool J (44) rođen je kao James Smith u New Yorku. Svjetsku je slavu stekao već debitantskim albumom »Radio« 1985. godine. U karijeri je osvojio dva Grammyja od devet nominacija i dvije MTV-jeve nagrade. Glumio je u nekoliko filmova (najpoznatiji su »Charliejevi anđeli«, »Samo igra« i »S.W.A.T.«) te u nekoliko serija, a najpoznatija mu je uloga ona posljednja, u seriji »NCIS: Los Angeles« u kojoj nastupa već treću sezonu.


Sa suprugom Simone u braku je od 1995. i imaju četvero djece. (Hina/Reuters)