Strašan zločin

Još jedno masovno ubojstvo u SAD-u: Bivši igrač NFL-a ubio petoro ljudi. Ubio se nakon što je policija okružila njegovu kuću

foto: Wikipedia/June Rivera

foto: Wikipedia/June Rivera

Lokalni list The Herald je izvijestio da se Adams, koji je živio u blizini, ubio nakon što je policija okružila njegov dom. Također navodi da je šesta osoba preživjela masovnu pucnjavu te da se nalazi u bolnici zbog "teških prostrijelnih rana".ROCK HILL  – Bivša zvijezda američkog nogometa, Afroamerikanac Phillip Adams, ubio je u četvrtak pet osoba, uključujući i dvoje djece, da bi potom izvršio samoubojstvo, javljaju mediji.


Taj 32-godišnji obrambeni igrač u NFL-u je automatskim oružjem u Rock Hillu, Južnoj Karolini, ubio 70-godišnjeg liječnika Roberta Lessliea, suprugu Barbaru (69), njihove unuke, 9-godišnju Adah i petogodišnjeg Noah te 38-godišnjeg Jamesa Lewisa.


Lokalni list The Herald je izvijestio da se Adams, koji je živio u blizini, ubio nakon što je policija okružila njegov dom. Također navodi da je šesta osoba preživjela masovnu pucnjavu te da se nalazi u bolnici zbog “teških prostrijelnih rana”.
Agencija Associated Press piše da je Adams bio pacijent dr. Lessliea.


Adams je u NFL-u odigrao 78 utakmica. Igrao je za klubove među kojima su New England Patriots, Seattle Seahawks, Oakland Raiders, New York Jets, Atlanta Falcons and 49ers.


Posljednji puta je igrao 2015.