VESNA VUČEMILOVIĆ

Škorina sestra naprasno napustila sjednicu Domovinskog pokreta: “Mutni likovi pokušavaju preuzeti stranku”

Hina

Foto Marko Lukunic/PIXSELL

Foto Marko Lukunic/PIXSELL

"Danas mi je na sjednici Predsjedništva DP-a oduzeta riječ i protiv mene je pokrenut disciplinski postupak. Problem je što kolovođe ove sramote očito ne razumiju da me ni na taj način neće ušutkati", napisala je Vučemilović na facebooku.ZAGREB – Vesna Vučemilović izjavila je da je napustila u srijedu sjednicu Predsjedništva Domovinskog pokreta jer joj je oduzeta riječ i pokrenut disciplinski postupka protiv nje.


“Danas mi je na sjednici Predsjedništva DP-a oduzeta riječ i protiv mene je pokrenut disciplinski postupak. Problem je što kolovođe ove sramote očito ne razumiju da me ni na taj način neće ušutkati”, napisala je Vučemilović na facebooku.


Nakon neopozive ostavke Miroslava Škore na mjesto predsjednika Domovinskog pokreta, stranka je sazvala sjednicu Predsjedništva kako bi raspravljala o budućnosti stranke, ali i postupcima Vesne Vučemilović u proteklih nekoliko dana.
Vučemilović dodaje kako mutni likovi pokušavaju preoteti stranku Miroslavu Škori te da joj zamjeraju, navodno, nastupe u medijima.


“A onda me ušutkavaju na sjednici Predsjedništva, koja se nikad ne bi ni održala da ja nisam ustrajala, napisala je.


Vučemilović u svojoj objavi nabraja: sankcije, ušutkavanje i zastrašivanje, anonimno blaćenje po medijima, mijenjanje brava na vratima stranačkih prostorija.


“Recite vi meni, ponašaju li se tako dobronamjerni ljudi koji rade na dobrobit naroda, države i stranke”, navodi Vučemilović.