AFERA "KOKAIN"

Sakoman tvrdi da je jedan od policajac s kokainom sin ministra. Vlada: ‘To je neistina, zlonamjerna i neodgovorna’

P. N.

Foto Tomislav Miletic/PIXSELL

Foto Tomislav Miletic/PIXSELL

“Radi se o neistinitim i neutemeljenim navodima g. Sakomana, za koje je i policija utvrdila da su netočnePolicija je demantirala izjave psihijatra Slavka Sakomana, on i dalje ostaje pri svojoj priči te ide i korak dalje – “jedan od policajaca je sin ministra”. U međuvremenu se oglasila i Vlada, javlja Televizija N1.


Policija je demantirala izjave psihijatra Slavka Sakomana – priča o policajcima koji su konzumirali kokain prilikom intervencije na novogodišnjoj proslavi je izmišljena – navode u priopćenju.


Podsjećamo, Sakoman je gostujući na N1 izjavio da su dvojica policajaca tijekom intervencije u jednom stanu u Zagrebu na proslavi Nove godine zajedno s osobama koje su slavile konzumirale kokain, a da je treći policajac koji je bio s njima sin visokog državnog dužnosnika.
Sakoman danas kaže da je šokiran izvješćem policije. Ustraje da je priča istinita i ide korak dalje te tvrdi – policajac koji nije prijavio svoje kolege za konzumiranje kokaina je sin ministra u Vladi.


Upit smo poslali i vladi RH jesu li upoznati s informacijom koju je iznio doktor Sakoman kako je visoki dužnosnik čiji je sin bio na intervenciji ministar u Vladi.


“Radi se o neistinitim i neutemeljenim navodima g. Sakomana, za koje je i policija utvrdila da su netočne. Neprofesionalno je, zlonamjerno i neodgovorno od g. Sakomana da proziva i izlaže javno obitelji članova Vlade i hrvatsku policiju, očito s namjerom diskreditacije, koristeći se navodima koji su lažni”, poručili su za N1 iz Banskih dvora.