ISTRAGA TRAJE

Policija o ubojstvu u Krku: Tijelo žene je na obdukciji, uhićen je 46-godišnji Nijemac

P. N.

SNIMIO SERGEJ DRECHSLER

SNIMIO SERGEJ DRECHSLERPolicija je jučer u Krku u apartmanu pronašla tijelo mrtve žene. Prema nalogu zamjenice ŽDO tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se obdukcijom utvrdio točan uzrok smrti.


Policijski službenici Policijske postaje Krk, u koordinaciji sa Županijskim državnim odvjetništvom u Rijeci, provode kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela ubojstva.


Naime, jučer oko 19.45 sati policija je zaprimila dojavu te je postupala u gradu Krku gdje je u apartmanu, u vlasništvu njemačke državljanke, pronašla tijelo mrtve žene.
Očevidom, kojim je rukovodila zamjenica županijskog državnog odvjetnika, utvrđeno je da je riječ o 47-godišnjoj njemačkoj državljanki.


Prema nalogu zamjenice ŽDO tijelo žene je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku u Rijeci kako bi se obdukcijom utvrdio točan uzrok smrti.


U vezu s ovim nesretnim događajem dovodi se 46-godišnji njemački državljanin koji je sinoć uhićen i priveden u Policijsku postaju Krk i nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje poradi utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti događaja.