ISTRAGA TRAJE

Cure stravični detalji ubojstva u Puli: Majku i oca upucao u garaži, pa tijela zamotao u najlon

Hina, P. N.

Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Photo: Sasa Miljevic/PIXSELL

Policija je u petak oko 16,15 sati u kući u Argonautskoj ulici 76 u Puli, pronašla mrtva tijela supružnika, a neslužbeno se doznaje kako je dvostruko ubojstvo počinjeno u četvrtak u garaži kuće, iz vatrenog oružja.PULA – Osumnjičeni za dvostruko teško ubojstvo u obiteljskoj kući u Puli, 39-godišnji Puljanin, po dovršetku krim istrage prepraćen je u subotu u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske, a do kraja dana bit će ispitan na Županijskom državnom odvjetništvu u Puli.


Dvostruko ubojstvo dogodilo se u obiteljskoj kući u Argonautskoj ulici u Puli.


“Pulska policija je utvrdila sumnju da je 39-godišnjak počinio dva kaznena djela teškog ubojstva. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je u četvrtak u obiteljskoj kući u Argonautskoj ulici u Puli vatrenim oružjem usmrtio muškarca i ženu, u dobi od 67 i 66 godina”, priopćila je PU istarska.
Nad tijelima ubijenih bit će obavljena obdukcija po nalogu nadležnog državnog odvjetnika, a osumnjičeni muškarac je uz kaznenu prijavu u popodnevnim satima priveden u pritvorsku jedinicu PU istarske, dodaje se u priopćenju.


Policija je u petak oko 16,15 sati u kući u Argonautskoj ulici 76 u Puli, pronašla mrtva tijela supružnika, a neslužbeno se doznaje kako je dvostruko ubojstvo počinjeno u četvrtak u garaži kuće, iz vatrenog oružja.


Osumnjičeni za dvostruko ubojstvo se tek u petak poslijepodne prijavio policiji, nakon čega su policijski službenici u kući u Argonautskoj ulici pronašli dva mrtva tijela, koja su navodno bila zamotana u najlon vrećama.


Mediji neslužbeno javljaju kako ubojica (V.V.) ima 38 godina i, koliko je poznato, živio je s roditeljima koje je ubio. Ima i sestru, za koju se također ne zna gdje je boravila u razdoblju prije nego što se njen brat prijavio na policiju.


Za sada nije poznato gdje se ubojica kretao nakon ubojstva, niti što je radio u tih 20-ak sati između ubojstva i prijave. Na policiju je došao tek u petak poslijepodne, malo prije 16 sati, zbog čega je policija pronašla tijela oko 16 i 15 sati.