PU Zagrebačka

Pijan na informacije: Priveden 52-godišnjak koji je mahao nožem tijekom roditeljskog sastanka

Hina

foto: arhiva NL/Sergej Drechsler

foto: arhiva NL/Sergej Drechsler

Jedan od roditelja, dodaje PU zagrebačka, pozvao je policiju koja je bez sredstava prisile privela 52-godišnjaka koji je, s obzirom na njegovo pijanstvo, kolima hitne pomoći prevezen u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.ZAGREB – Zagrebačka policija privela je danas oko 18 sati 52-godišnjaka koji je pijan remetio roditeljski sastanak u Osnovnoj školi Savski Gaj i mahao nožem kojim je oštetio školsku klupu.


Policija je precizirala da je 52-godišnjak, pod utjecajem alkohola od 1,9 promila, došao u 18,05 sati u dvorište osnovne škole gdje se u to vrijeme održavao roditeljski sastanak te je, galameći, mahao nožem i oštetio jedan od stolova. Pijani 52-godišnjak je potom zabio nož u stol i sjeo u obližnju klupu.


Jedan od roditelja, dodaje PU zagrebačka, pozvao je policiju koja je bez sredstava prisile privela 52-godišnjaka koji je, s obzirom na njegovo pijanstvo, kolima hitne pomoći prevezen u odgovarajuću zdravstvenu ustanovu.
Nakon pružene pomoći 52-godišnjak će biti doveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje, izvijestila je policija dodajući da prilikom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba.


Mediji pišu da su se tijekom događaja roditelji s djecom razbježali, dok je pijanog 52-godišnjaka svladao, razoružao i zadržao do dolaska policije bivši pripadnik Antiterorističke jedinice Lučko, a koji je sudjelovao u roditeljskom sastanku.