TRAGIČNE POSLJEDICE

Policija otkrila detalje nesreće na Krku: Na mjestu nesreće preminuo 22-godišnjak, s njim je bilo još troje mladih

Šarlota Brnčić

Snimio: Mateo Levak

Snimio: Mateo Levak

Svim sudionicima prometne nesreće pružena je liječnička pomoć, a njih šestero prevezeno je u KBC Rijeka.Iz PU primorsko-goranske priopćeni su nam detalji teške prometne nesreće što se jutros, oko 4,35 sati, dogodila na državnoj cesti u blizini grada Krka, a u kojoj je poginuo 22-godišnji vozač.


Stradali vozač je upravljajući Peugeotom, riječkih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine izgubio nadzor nad vozilom i prilikom kočenja prešao na prometnu traku namijenjenu za vozila iz suprotnog smjera te udario u Seat, njemačkih registracijskih oznaka.


Nažalost, 22-godišnji vozač Peugeota preminuo je na mjestu događaja. S njime se u autu nalazilo još troje mladih, u dobi od 19, 21 i 22 godine, dok se u Seatu nalazilo četvero stranih državljana, od čega dvoje djece.
Svim sudionicima prometne nesreće pružena je liječnička pomoć, a njih šestero prevezeno je u KBC Rijeka.


Tijekom očevida, kojim je rukovodila zamjenica općinske državne odvjetnice, promet se odvijao u smjeru Krka prema Rijeci županijskom cestom, dok se iz smjera Rijeke prema Krku odvijao lokalnom cestom broj do 8,50 sati uz regulaciju policijskih službenika.