UŽASNA OKRUTNOST

Policija iznijela detalje o stravičnom zločinu u Splitu: Sin nožem ubio majku, psihički je bolesnik

Hina

Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Doznaje se kako policija sumnjiči 27-godišnjeg sina ubijene, koji je imao određenih psihičkih problema, da je nožem do smrti izbo svoju majku.SPLIT – Splitska policija dovršila je očevid jučerašnjeg ubojstva 64-godišnje žene u Mosečkoj ulici, a doznaje se kako sumnjiči njenog 27-godišnjeg sina s psihičkim problemima da je u stanu nožem ubio majku.


Iz policije su u petak kratko izvijestili da je u tijeku kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim te najavili kako će se obaviti obdukcija tijela ubijene.


Ubojstvo se dogodilo jučer oko 15 sati na području Kmana, a policija je utvrdila kako je riječ o nasilnoj smrti zbog čega je uhitila muškarca zatečenog u stanu, a kasnije se doznalo da je riječ o sinu ubijene koji se dovodi u vezu s ovim ubojstvom.
Mjesto događaja odmah ​je osigurano​, nakon čega je počeo policijski očevid.


Doznaje se kako policija sumnjiči 27-godišnjeg sina ubijene, koji je imao određenih psihičkih problema, da je nožem do smrti izbo svoju majku.


Policiju je ​jučer zvao član šire obitelji jer nije mogao stupiti u kontakt sa tom ženom, nakon čega ​je policija otišla do njenog stana.