PRIOPĆENJE VLADE

Plenković nakon 5 dana izlazi iz izolacije, sutra će voditi sjednicu Vlade

P. N., Hina

Foto Davor Kovačević

Foto Davor Kovačević

Sutra će se održati sjednica Vlade u NSK u 14 h. Sjednicu će voditi premijer Plenković. Iza sjednice održat će i konferenciju za medije”, priopćili su iz Vlade.Premijer Andrej Plenković danas izlazi iz izolacije nakon što je u srijedu objavljeno da se ponovno zarazio koronavirusom.


ZAGREB – Predsjednik Vlade Andrej Plenković negativan je na koronavirus i danas mu završava mjera izolacije koja mu je određena nakon što je u srijedu imao pozitivan test na taj virus, izvijestio je u nedjelju glasnogovornik Vlade Marko Milić.


“Sukladno preporukama Hrvatskoga zavoda za javno zdravstvo (HZJZ) o postupanju s oboljelima od bolesti covid-19 i prekidu izolacije, predsjednik Vlade danas se testirao na prisutnost koronavirusa, a nalaz je negativan”, istaknuo je Milić.
Slijedom negativnog nalaza, kao i dobrog zdravstvenog stanja, predsjedniku Vlade s današnjim danom završava mjera izolacije koja mu je određena, dodao je glasnogovornik.


Plenković je dobio pozitivne rezultate testa na covid-19 u srijedu, 14. rujna, nakon što su mu se dan prije toga razvili simptomi bolesti.


Premijer će sutra voditi sjednicu Vlade, iza koje će održati konferenciju za medije.