Akcija

Petrinja dobila klizalište

Hina

Foto Grad Petrinja

Foto Grad Petrinja

Klizanje je besplatno svaki dan od 10 do 22 sataNa lokaciji teniskih terena ŠRC Pigik u Petrinji je u četvrtak postavljeno klizalište za građanstvo, u organizaciji „Petrus projekata“ i uz pomoć brojnih donatora i sponzora.


Klizanje je besplatno svaki dan od 10 do 22 sata.

“Zahvaljujem se i Gradu Petrinji na podršci kojom je omogućeno i besplatno iznajmljivanje klizaljki.


Također, zahvaljujem i svim sponzorima, kojih je bilo stvarno jako puno i koji nam pomažu u realizaciji ove akcije”, rekao je na otvorenju jedan od inicijatora, Mario Gori, direktor tvrtke „Petrus projekti“.


Dodao je kako će Zoološki vrt grada Zagreba sponzorirati ovu akciju na način da će djeca iz Sisačko-moslavačke županije imati besplatni ulaz na „Advent u Zoološkom vrtu“ za vrijeme zimskih praznika.


Na petrinjskom klizalištu održavat će e besplatna „Škola klizanja“ uz pomoć Hokejaškog kluba „Siscia“ iz Siska i Klizačkog kluba „Zibel“, a bit će još sličnih akcija.


U postavljanju klizališta pomogli su i petrinjski „Komunalac“ i „Privreda“, HEP-Distribucijsko područje Sisak te brojni pojedinci.


Potporu ovoj akciji dao je i Grad Petrinja, a potpredsjednica Gradskog vijeća Andrijana Nenadić rekla je kako je raduje što nastavljaju tradiciju klizanja u Petrinji. “Dužnost nas starijih je osigurati djeci i mladima barem malo zadovoljstva i sreće u ovim teškim trenucima kako bi blagdane dočekali u duhu zajedništva, sreće i veselja“, dodala je.