SUMANUTI ČIN

Ovo je masovni ubojica s Cetinja: Krvavi pohod počeo je zbog neplaćene stanarine, a onda više nije birao metu

P. N.

Borilović je vršio pritisak na ženu koja je bila podstanar, a ona se potom požalila mužu koji je bio na putu. Muž je pozvao prijatelja koji je otišao kod Borilovića i tu je počela svađa.Otkriven je i identitet masovnog ubojice s Cetinja.


Riječ je o Vuku Boriloviću (34) koji je krenuo u ubilački pohod nakon svađe u kući vezane uz neplaćanje stanarine.


Ubijeno je najmanje 10 osoba, a mediji javljaju da je među njima i četvero djece.
Pozivajući se na izvor blizak tragediji Telegraf.rs piše da je do obiteljske svađe došlo nakon navodnog kašnjenja u plaćanju stanarine.


Obitelj koja je živjela u podstanarstvu kod Vuka Borilovića, muškarca koji je danas ubio barem 10 ljudi, kasnila je, navodno, s plaćanjem stanarine.


Borilović je, tvrdi Telegrafov izvor, vršio pritisak na ženu koja je bila podstanar, a ona se potom požalila mužu koji je bio na putu. Muž je pozvao prijatelja koji je otišao kod Borilovića i tu je počela svađa. Borilović je potom prvo ubio prijatelja obitelji koja je kod njega živjela, a onda i ostale.


Prema zasad nepotvrđenim informacijama, koje također objavljuje Telegraf, Borilović se navodno liječio u psihijatrijskoj ustanovi iz koje je nedavno pušten.


Vlada Crne Gore proglasila je trodnevnu žalost zbog ovog događaja.


Kako javlja RTCG U cetinjskoj bolnici hospitalizirane su 4 ranjene osobe, dok je dvoje ranjenih transportirano u Klinički centar u Podgorici.


Iz Urgentnog centra KCCG su za TVCG kazali da je jedan muškarac primljen s najtežim povredama glave i grudnog koša. Tri pacijenta su hitno morala u operacionu salu i te povrede su prilično ozbiljne.


Ivan Ivanović, v.d. direktora cetinjske bolnice je za TVCG rekao da su dvije osobe koje su hospitalizirane u toj ustanovi van životne opasnosti, a da je jedan pacijent nakon zbrinjavanja pušten na kućno liječenje.