ŠTO SE DOGODILO?

Novi misterij izgubljene žene na Krku: Kod Čižića policija našla ruksak i novčanik, bez novca i dokumenata

P. N.

Foto PUPG

Foto PUPG

Riječ je o važnom detalju, jer je neobično da u novčaniku nije bilo ničega.Priča o nepoznatoj, izgubljenoj i dezorijentiranoj ženi s Krka, kojoj još uvijek nije poznat identitet, postaje sve misterioznija i zanimljivija. Kako doznaje RTL potraga policija je pronašla ruksak žene koja je spašena u nedjelju 12. rujna na Krku, između mjesta Čižići i Rudine, sa stjenovite obale gdje se nalazila cijelu noć, dehidrirana i malaksala.


Međutim, sadržaj ruksaka nije istražiteljima pružio željene informacije o njenom identitetu. Uz sprej za komarce i još neke sitnice koje bi svaki turist ponio sa sobom na izlet, u ruksaku je pronađen i novčanik, no bez dokumenata i bez novca. Riječ je o važnom detalju, jer je neobično da u novčaniku nije bilo ničega.


Danas ranije je policija potvrdila da su zaprimili veliki broj poziva, što iz Hrvatske, što iz inozemstva, o ženi koja je pronađena, te je sada na redu provjera svih informacija koje su dobili, a s obzirom na to da ih je puno, to će potrajati još neko vrijeme.

Podsjetimo, ženu su u nedjelju spasili pripadnici HGSS-a, a navodno je na tom stjenovitom terenu provela cijelu noć.


Ne sjeća se kako se zove, nije uz sebe imala nikakve dokumente ni mobitel, a jedino što se o njoj zna jest da komunicira na engleskom.


Zbog svega toga je policija zatražila i pomoć javnosti, no zasad njihov apel nije polučio informacije koje bi otkrile identitet nepoznate žene koja je sada na liječenju u KBC-u u Rijeci.