LOPOVI NE MIRUJU

Niz krađa na području Like: Osim novčanika i električnog romobila ukradeno i žensko ždrijebe

Marin Smolčić

Ilustracija / Foto Marko Gracin

Ilustracija / Foto Marko Gracin

Noću 29./30. srpnja 2022. godine u mjestu Drenov Klanac kod Otočca je nepoznati počinitelj iz ograđenog prostora ukrao žensko ždrijebe u vlasništvu 25-godišnjaka iz Otočca.Proteklog vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske evidentirane su dvije teške krađe i tri krađe.


U vremenu od 21. listopada 2021. godine do 29. srpnja 2022. godine u Ličkom Ribniku, nepoznati počinitelj provalio je u nenastanjenu obiteljsku kuću u vlasništvu 73-godišnjakinje iz Rijeke, iz koje je ukrao trimer, motornu pilu i nešto alata.


U Karlobagu je nepoznati počinitelj 29. srpnja 2022. godine provalio u osobni automobil austrijske nacionalne oznake koji je bio parkiran na ugibalištu i ukrao novčanik s novcem i osobnim dokumentima 35-godišnjaka i 30-godišnjakinje (oboje njemački državljani).
U Novalji je u petak, 29. srpnja 2022. godine nepoznati počinitelj ispred mjenjačnice ukrao električni romobil u vlasništvu 19-godišnjakinje i na novom vozilu nestao u nepoznatom pravcu.


Noću 29./30. srpnja 2022. godine u mjestu Drenov Klanac kod Otočca je nepoznati počinitelj iz ograđenog prostora ukrao žensko ždrijebe u vlasništvu 25-godišnjaka iz Otočca.


U subotu, 30. srpnja 2022. godine u Nacionalnom parku Plitvička jezera je nepoznati počinitelj iz ruksaka ukrao novčanik s novcem, osobnim dokumentima i bankovnim karticama u vlasništvu 60-godišnjeg slovačkog državljanina.


Policija traga za počiniteljima, protiv kojih će biti podnijete kaznene prijave nadležnim državnim odvjetništvima.