OBIJESNO PONAŠANJE

Muškarac u Osijeku razbijao vozila, napao policiju, zatvorio se u stan i prijetio da će se ubiti

Hina

Photo:Davor Javorovic/PIXSELL

Photo:Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon pregovora s osumnjičenikom koji se u međuvremenu iz stana spustio na nadstrešnicu iznad ulaznih vrata, policijski službenici uspjeli su ući u objekt i savladati ga.OSIJEK – Osječko-baranjska policija privela je u četvrtak predvečer 41-godišnjaka koji je u osječkom Krapinskom naselju oštetio osobni autombil, potom se zatvorio u svoj stan i spriječavao policiju da uđe, a kad je svladan odveden je u pratnji djelatnika Hitne pomoći.


Nakon pregovora s osumnjičenikom koji se u međuvremenu iz stana spustio na nadstrešnicu iznad ulaznih vrata, policijski službenici uspjeli su ući u objekt i savladati ga. Potom je odveden u pratnji djelatnika Hitne medicinske pomoći.


Policija je oko 15,30 sati dobila dojavu da u Krapinskom naselju netko razbija vozila, nakon čega su policajci   došli na mjesto događaja, gdje su pokušali uspostaviti kontakt s osumnjičenikom, koji ih je u tome spriječavao. Potom je pozvan tim specijalne policije s pregovaračem, rekao je novinarima nakon policijske intervencije zamjenik načelnika osječko-baranjske Policijske uprave Darijo Premec.
Osumnjičenik je savladan nešto poslije 18 sati, a sada slijedi očevid, kriminalističko istraživanje te utvrđivanje štete, jer je osumnjičenik tijekom intervencije neke stvari bacao kroz prozor, navode u policiji.


Iz Policijske uprave  su opovrgnuli napise nekih medija o navodnoj talačkoj krizi, jer je, po dosadašnjim spoznajama, osumnjičenik bio sam u stanu, te su izvijestili kako tijekom intervencije nitko od policijskih službenika nije ozlijeđen.