DNK ANALIZA

MUP Srbije o Mateju Perišu: Smrt je nastupila nenasilnim putem

P. N.

Foto Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL

Foto Milan Maricic/ATAImages/PIXSELL

“Ministarstvo unutarnjih poslova službeno priopćava da je analizom DNK-a tijela koje je jučer oko 9.20 sati pronađeno u Dunavu, na Adi Huji, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu (1994).O rezultatima DNK analize koje je provedeno nad tijelom pronađenim u Dunavu oglasio se i MUP Srbije.


“Ministarstvo unutarnjih poslova službeno priopćava da je analizom DNK-a tijela koje je jučer oko 9.20 sati pronađeno u Dunavu, na Adi Huji, utvrđeno da se radi o hrvatskom državljaninu Mateju Perišu (1994) čiji je nestanak prijavljen policiji u Beogradu 31. prosinca prošle godine


Prema preliminarnom nalazu obdukcije smrt je nastupila nenasilnim putem.
Pripadnici Ministarstva unutarnjih poslova od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina intenzivno su tragali za njim i poduzimali sve mjere i radnje kako bi ga pronašli i rasvijetlili sve činjenice i okolnosti nestanka.


Na pronalasku hrvatskog državljanina Mateja Periša bili su angažirani pripadnici Policijske uprave za grad Beograd, Ronilačke jedinice Žandarmerije, Uprave kriminalističke policije, Policijske ispostave za sigurnost na rijekama, kao i sve policijske stanice na teritoriju grada Beograda”, priopćio je MUP Srbije.